Tisztelt Ügyfelünk!

Örülünk látogatásának! 

Bizonyára Önnek is gondot jelent felgyorsult és járványhelyzettel sújtott világunkban az iratokhoz és az adatokhoz való gyors hozzáférésCégünk szolgáltatásai és alkalmazásai az  adat- és iratkezelési problémáira kínál célzott és komplex megoldást Önnek! 

A Home Office lehetőséget ad az irodai infrastrukturális költségek csökkentésére, de az iratokhoz való hozzáférés nem természetes egyszerűséggel oldható meg. Strukturált, szövegesen kereshető adatbázisban, nagy biztonságú informatikai keretek között és szolgáltatási formában tudja üzemeltetni vállalkozásának irattárát velünk A DWS Digital szolgáltatásainak igénybevételével a teljes dokumentumtár felhőből elérhetőígy a teljes otthoni munkavégzés támogatott!

A jelenlegi törvényi előírások és szabályozási keretek lehetővé teszik, hogy rendszerünkben e-szignó felhasználásával hitelesítsék irataikat, melyek ezután megsemmisíthetőek.  Fentiek alapján bátran kijelenthető, hogy a meglévő papíralapú dokumentumokat nem szükséges tárolni a jövőben és ezek tárolási költséget többé nem jelentenek cége számára.

Vállaljuk a folyamatos ügymenet fenntartásához azt is, hogy érintésmentesen, digitalizálva megkapja postáját.

Társaságunk szakemberei több mint 20 éve dolgoznak az adat- és iratkezelési területén. Nagy volumenű projektekben sok millió forint megtakarítást értünk el vállalati partnereinknél.  

Kérjük engedje meg, hogy most Társaságuknak nyújtsunk megoldást a legmodernebb technológai lehetőségekkel és törvényi szabályozások kihasználásával! Sikeres és hatékony ügykezeléssel a költségeik csökkenthetőek és ezzel támogatást nyújtunk  a profit termeléséhez.

A DWS Digital Csapata

Bemutatkozik a DWS Digital Kft.

Készen áll a projekt indítására?

ingyenes felmérés
Lépjen kapcsolatba velünk