Digitális korszakban élünk, amikor a digitalizáció az élet minden területén dominánsan jelen van. A digitális eszközök és technológiák gyorsabbá, könnyebbé és hatékonyabbá teszik az információk feldolgozását, áramlását és tárolását, ami az iratkezelési piacot is alapvetően meghatározza. Professzionális szolgáltatásai révén a DWS Digital Kft. bármely vállalat számára olyan megoldásokat képes nyújtani, amelyek átláthatóvá, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik az adat- és iratkezelést érintő munkafolyamatokat, ezáltal pedig jelentős költség takarítható meg.

A DWS Digital szolgáltatásai – professzionális dokumentum menedzsment

A területen több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink az adat- és iratkezeléssel kapcsolatban felmerülő problémákra célzott és komplex megoldásokat nyújtanak bármely vállalat és szervezet számára.

  • Digitalizálás. A papíralapú dokumentumok elektronikussá való átalakítása. Az alkalmazott technológiának köszönhetően az iratok rendezettek lesznek, és a tartalmuk egyszerűen kereshetővé válik. Nincs szükség irodai tárhely biztosítására a rengeteg papírnak, ráadásul minden azonnal elérhető. A hatékony napi ügyvitel elképzelhetetlen digitalizálás nélkül.
  • Szkennelés. A digitalizáláshoz szükséges tárgyi, technikai és humán erőforrások biztosítása külső szolgáltatóként. A megbízó vállalat/szervezet ezáltal elkerülheti a feladat elvégzéséhez szükséges, igen költséges infrastrukturális beruházásokat, és jelentős költséget takaríthat meg.
  • OCR feldolgozás. Az optikai karakterfelismerés olyan program, amellyel a szkennelt vagy digitálisan fotózott dokumentumok és pdf-fájlok szövege felismerhetővé, szerkeszthetővé, kereshetővé válik. A technológiának köszönhetően tetemes idő és ezáltal költség takarítható meg.
  • Adatfeldolgozás. Felhőalapú digitális irattárrendszerünkkel, a docIT-tel maximálisan biztosítottá válik a rendezettség, a biztonságos tárolás és a hozzáférhetőség. Sajátosságainak köszönhetően a dokumentumkezelő rendszerrel sok idő és költség takarítható meg.

Ha papír nélkül nem megy

Noha a digitalizálásnak lényegében csak előnyei vannak, bizonyos területeken továbbra is szükség van papíralapú dokumentumokra, illetve azok kezelésére. A DSW Digital hatékony iratrendezési szolgáltatásának igénybe vételével nagy terhet vehetnek le a vállalatok a saját vállukról, és ugyanez elmondható a nyilvántartás készítésről, a bértárolásról és a megsemmisítésről is.